Sega’nın gizemli yeni RPG’si Sin Chronicle

Sega, yepyeni mobil RPG’si Sin Chronicle ‘ın ayrıntılarını gün yüzüne çıktı.
Birkaç hafta önce lanse edilen Sin Chronicle , 15 Aralık’ta Japonya’da iOS ve Android cihazlara geliyor. Uygulama mağazalarında ön kayıt yeni açıldı ancak bir batı sürümü henüz ayrıntılı olarak açıklanmadı.
İşte bugün erken saatlerde Tokyo Game Show’da çıkış yapan duyuru fragmanı
“Chain Chronicles’ın arkasındaki stüdyodan tek oyunculu bir RPG” olarak tanımlanan Sin Chronicle , “gerçek bir rol yapma deneyimi”dir. Sega, “her karakterin bir hikayesi vardır” ve “seyahatiniz boyunca yaptığınız müttefikler hikayenin sonucunu etkileyecek” diyor, “hızlı” sıra tabanlı savaşlar.
ICYMI, RPG hayranları, Sega’nın yepyeni mobil oyunu ilk kez alay edildiğinde mutlu değildi ve YouTube’daki tanıtım fragmanını olumsuz oylayarak PC veya konsol sürümlerinin eksikliğinden duydukları memnuniyetsizliği dile getirdi.

O sırada gördüğümüz tek şey Japonca dilinde kısa bir tanıtım videosu ve çok az ek bilgi içeren seyrek bir Japonca web sitesiydi. Ancak bu, hayranların gizemli başlığı mobil cihazlarda yayınlama kararından videoyu beğenmemelerini engellemedi. Çok fazla.
En son video, RPG’nin TGS duyuru fragmanındaki beğenilerden kabaca dört kat daha fazla beğenmeme sporu yaptığı için duyurudan sonra da aynı şey oluyor ve bir kez daha birçok yorumcu, oyunu diğer platformlara getirmeme kararını eleştiriyor.
İlginizi çekebilecek haberlerimiz;
-XBox Game Pass ‘e Ekim Ayının İlk Kısmında Eklenecek Oyunlar Açıklandı
–Oynaması Ücretsiz Çok Oyunculu Ghost Recon Frontline Duyuruldu
Sin Chronicle resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Bu tarz içerikler için Yeni Çıkacak Oyunlar kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.